مقالات آموزشی کامپیوتر و اینترنت
تبليغات

تبليغات


رز اس ام اس | مجموعه پيامك هاي طبقه بندي شده
اوکسين ادز معتبرترين و بزرگترين سيستم کسب درآمد وبمسترها

درباره ما

به سایت مقالات آموزشی کامپیوتر و اینترنت خوش آمدید

مترجم وبلاگ

آمار وبلاگ

آمار وبلاگ  

بازديد امروز : 1
بازديد ديروز : 0
بازديد هفته : 1
بازديد ماه : 95
بازديد کل : 136757
تعداد مطالب : 104
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاين : 1


 

فال حافظ و سخن روز








فال حافظ شيرازي
اي حافظ شيرازي! تو محرم هر رازي! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم مي دهم که هر چه صلاح و مصلحت مي بيني برايم آشکار و آرزوي مرا برآورده سازي

فال حافظ
فال حافظ با معني و تفسير

آخرين مطالب

» اولین گوشی چهار هسته ای جهان، پدیده HTC
» تسخير افق با دوربين ديجيتال بنكيو مدل EI465
» روش هایی برای امنیت بیشتر، یافتن اپلیکیشن های مطمئن و اجتناب از ویروس ها در اندروید - قسمت اول
» نکات کلیدی برای خرید لپ تاپ
» کارت گرافیک های اسوس همراه با بازی روز دنیا DirectCu II با Batman
» اوراکل NoSQL خود را وارد بازار کرد
» آشنایی با دوربین HP S300
» اولین مانیتور ۳D دنیا با پشتیبانی از nVidia 3D VISION 2
» Droid Razr باریک ترین گوشی هوشمند جهان محصول موتورولا
» بررسی فناوری عینکهای سه بعدی
» گوگل ظاهر سرویس Gmail را تغییر می دهد
» آموزش تغییر رمز عبور ویندوز 7 و ویستا بدون دسترسی به رمزعبور قبلی
» بررسی درایو فلش ADATA Nobility S805
» معرفی گوشی هوشمند ال جی Optimus 3D
» بررسی گوشی W8 سونی اریکسون
» این مدیا پلیر را در جیب خود بگذارید
» مشخصات کنسول Wii 2 به صورت غیررسمی اعلام شد
» برترین نرم افزارهای امنیتی برای ویندوز ۷ معرفی شدند
» Screenfly یه سایت عالی برای تست قالب وبلاگ/سایت در رزولیشن های مختلف
» معرفی بهترین DVD درایوهای اکسترنال بازار

منوي اصلي

ديکشنري آنلاين

معرفي سايت به دوستان

 
نام شما :
ايميل شما :
نام دوست شما:
ايميل دوست شما:


Powered by ParsTools

لينک دوستان

دوست یابی در شهر خود
تبادل لینک هوشمند و سریع با تمام سایت و وبلاگ ها
الکتروتکنیک و الکترونیک
عکس های 18+
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مقالات کامپیوتر و اینترنت و آدرس paria-article.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





بانک عکس و گرافيک
سريال هاي نود 32
قالب وبلاگ
پارس تولز
عکس - عکس قالب بلاگفا

نويسندگان

خوش آمديد
"موضوع: "<-PostCategory-> | نويسنده: M.GH

SSL چیست و چگونه می‌توان یک گواهی امنیتی را جعل کرد؟
 

اگر در محیط اینترنت رفت و آمد داشته باشید حتما خبرهای متوالی جعل گواهی امنیتی سرویس‌هایی مانند Gmail را بارها شنیده‌اید. هشدارهای پی در پی و اخبار متفاوت از جعل گواهی امنیتی وبسایت‌هایی مانند گوگل، مایکروسافت، یاهو و ... .

اما چگونه می‌توان این گواهی‌های امنیتی را جعل کرد؟ در این مقاله قصد دارم با زبانی ساده و روان به بررسی روند جعل این گواهی‌های امنیتی پرداخته و شما را با نحوه‌ی دستیابی به اطلاعات‌تان آشنا کنم.


مقدمه

وقتی شما برای جستجو در اینترنت وارد سایتی مثل گوگل می‌شوید و عبارت مورد نظر را در فیلد جستجو وارد کرده و کلید جستجو را می‌زنید، این عبارت توسط کامپیوتر شما به سرور گوگل فرستاده شده و نتایج حاصل از جستجو برای شما نمایش داده خواهد شد. اما این کار چگونه انجام می‌شود؟
1. ابتدا شما وارد سایت گوگل می‌شوید.
2. عبارت مورد نظر را در کادر جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را می‌زنید.
3. این عبارت ابتدا به سرور ISP یا مرکزی که شما از آن سرویس می‌گیرید فرستاده می‌شود.
4. سپس از آنجا به سرور مرکز اصلی که در بیشتر مواقع در مراکز استانها دایر است فرستاده می‌شود.
5. سپس از شبکه کل کشور خارج می‌شود و تازه به دست آن طرفی‌ها می‌رسد که دیگر با مراحل آنجا کاری نداریم و تا همین‌جا برای توضیح کار بس است!
6. سپس سرور گوگل درخواست شما را پاسخ داده و از همین مسیر دوباره اطلاعات جدید به دست شما می‌رسد.
حالا تصور کنید یک نفر در این میان اطلاعات شما را رصد کند . یعنی شخص سومی در بین مسیر قرار گرفته و اطلاعات شما را قبل از رسیدن به سرور بعدی و در بین راه سرقت نماید. چه اتفاقی می‌افتد؟ قطعا عبارت مورد جستجو نمی‌تواند هیچگونه خطر امنیتی داشته باشد اما اگر این عبارت کلمه‌ی عبور حساب بانکی شما باشد چطور؟ اگر کلمه عبور ایمیل شما باشد چطور؟ اینجاست که امنیت اطلاعات معنی پیدا می‌کند.
SSL یا Secure Sockets Layer چیست؟


SSL یک پروتکل امنیتی با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته است که تبادل اطلاعات بین سیستم کاربر و سرور را کنترل کرده و با رمزنگاری داده‌ها کاری می‌کند که اطلاعات در بین مسیر برای شخص سومی قابل خواندن نباشند. یا به اصطلاح، اطلاعات را در یک تونل امنیتی رد و بدل می‌کند. این پروتکل برای اولین بار در مرورگر Netscape برای انتقال امن داده‌ها میان مرورگر و سرور ایجاد گردید و امروزه به یکی از اصلی‌ترین راه‌های تامین امنیت وبسایت‌ها تبدیل شده است که هم‌اکنون میلیون‌ها وبسایت از این پروتکل استفاده می‌کنند.
SSL چگونه کار می‌کند؟

به زبان ساده وقتی شما درخواست یک صفحه‌ی ایمن (معمولا با https) می‌کنید، سرور یک کلید عمومی (Public Key) ساخته و به همراه یک درخواست گواهینامه SSL که تمامی اطلاعات شرکت درخواست کننده در آن قرار دارد به سرویس‌دهنده‌ی خدمات SSL می‌فرستد. سرویس دهنده خدمات SSL با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته اقدام به رمزگذاری کلید عمومی کرده و پس از رمزگذاری آن، کلید جدیدی ساخته و آن را به سرور بازمی‌گرداند (که به این کلید جدید، کلید خصوصی یا Private Key گفته می‌شود). در مبحث امنیت شبکه، مهم‌ترین قسمت در سرویس‌دهی SSL حفظ و نگهداری همین کلید خصوصی است و در صورتی که بتوان به کلید خصوصی دسترسی پیدا کرد یعنی می‌توان اطلاعات را خواند. کلید عمومی را هر کسی می‌تواند مشاهده کند اما کلید خصوصی را نه!

پس از دریافت کلید خصوصی، ارتباط امن شما با سرور برقرار شده و می‌توانید با خیالی تقریبا راحت در وبسایت به گشت و گذار بپردازید!
SSL چگونه امنیت داده‌ها را تضمین می‌کند؟

پروتکل SSL اطلاعاتی که قرار است تبادل شود را با الگوریتم‌های پیچیده‌ای رمزنگاری می‌کند تا اگر در بین راه شخص سومی این اطلاعات را به سرقت برد نتواند آن را بخواند. این اطلاعات فقط و فقط به وسیله کدهای Private Key قابل خواندن هستند و در صورتی که این کدها در دسترس دیگری قرار بگیرد به راحتی می‌تواند اطلاعات شما را شنود کند. یک شرکت سرویس‌دهنده‌ی SSL نیز همیشه به دنبال این است که کسی نتواند به کلید خصوصی دسترسی داشته باشد.
آیا SSL قابل اعتماد است؟

وقتی شما فرمی را بدون پروتکل SSL در یک وبسایت تکمیل کرده و ارسال می‌کنید، این اطلاعات به صورت یک فایل متنی به مقصد فرستاده می‌شود. اما وقتی پای SSL به میان می‌آید، این کدها به صورت ایمن یا در اصطلاح داخل یک تونل امنیتی انتقال داده می‌شوند که افراد بیگانه نمی‌توانند آنها را بخوانند. یعنی اگر سارق در میانه راه به این کدها دسترسی پیدا کند فقط کدهای نامفهومی را می‌بیند که با روش‌های پیشرفته‌ای کدگذاری شده‌اند و فقط در مرورگر کاربر و کامپیوتر سرور قابل رویت هستند اما اخیرا همین کدهای SSL نیز توسط دو پژوهشگر شکسته شدند.
 

اگر بخواهیم SSL را با شیوه متنی (Clear text) مقایسه کنیم بسیار بسیار ایمن‌تر و پایدارتر است و میلیون‌ها وبسایت از این شیوه برای حفظ محرمانه بودن اطلاعات خود استفاده می‌کنند اما این روش هم می‌تواند دستخوش حمله‌های امنیتی قرار بگیرد.
جعل گواهی امنیتی به چه صورت انجام می‌پذیرد؟

وقتی هکر به سرور سرویس‌دهنده SSL نفوذ کرده و اختیار سرور را به دست می‌گیرد، به راحتی می‌تواند درخواست‌های وارده از جانب وبسایت‌ها را مشاهده کرده و کاربران آن‌ها را به یک وبسایت جعلی با مقادیر جعلی منتقل نماید. کاری که در صفحه نخست Gmail شاهد آن بودیم. وقتی کاربران ایرانی وارد وبسایت gmail می‌شدند، پس از ارسال درخواست گواهی امنیتی از سوی وبسایت، به یک صفحه جعلی ساخته شده هدایت می‌شدند و وقتی نام کاربری و کلمه عبور خود را در صفحه جعلی وارد می‌نمودند، این اطلاعات به راحتی در اختیار شخص هکر قرار می‌گرفت حتی بدون اینکه خود وبسایت سرویس‌دهنده از این موضوع اطلاعی داشته باشد. به همین راحتی!
سخن پایانی

شاید دنیای امروز پیشرفت زیادی در بحث امنیت کرده باشد ولی در مقابل به موازات این امر، هکرها نیز پیشرفت کرده‌اند و همان‌طور که اخبار آن از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، همه روزه شاهد هک شدن وبسایت‌های زیادی در دنیای وب هستیم. به یاد داشته باشید اگر می‌خواهید در محیط وب در امان بمانید همیشه به دنبال یک بستر امن برای خودتان باشید. همیشه مسائل ایمنی را جدی بگیرید. همیشه از آخرین نسخه مرورگرها و بسته‌های امنیتی استفاده کنید تا درصد امنیت را به بالاترین حد ممکن برسانید.

این مقاله به طور خلاصه و با زبانی ساده نگاشته شده است و سعی نویسنده بر آن بوده که مطلبی مفید در عین سادگی منتشر شود. صحبت درباره مسائل امنیتی و SSL را می‌توان تا صفحات متوالی ادامه داد و وارد جزئیات آن شد اما در اینجا فقط اشاره‌ای کلی به نحوه عملکرد آن گشت تا برخی از سوالات کاربران پاسخ داده شود.
 


اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: